0299 373 557 info@pinks.nl

Pink’s Deco’s

In 1994 begon Ingrid Voorderhake autoshowrooms te decoreren. Al snel kwam de vraag om ook etalages te ontwerpen, feestjes te stylen en deze ook te decoreren. Met behulp van de technische kwaliteiten van Jan, werd Pink’s Deco’s een feit.

PINKS

In 2007 is de naam veranderd in PINKS. PINKS bestaat uit een creatief team en kent grote verscheidenheid aan activiteiten die we nationaal en internationaal uitvoeren.

Sinds 2023 heeft Sonja Overmars het stokje overgenomen, van stagiaire naar eigenaar!

Wat we doen

Bij PINKS hebben we passie voor product presentaties!
We zijn een enthousiast en creatief bedrijf en werken samen met diverse organisaties, winkelketens en retailers. We verzorgen o.a. etalages, displays, branding en events. Van heel groot tot heel klein, geen uitdaging gaan we uit de weg.

De PINKIES

REVIEWS

 

PINKS voorziet de showroom van leuke en passende decoratie. Bij elk seizoen wordt er iets leuks neergezet om de showroom op te frissen. Met Sinterklaas en Kerst gaan we samen in overleg om iets leuk en aparts te verzinnen. Zoals afgelopen jaar hebben we samen een kerstboom van banden gemaakt
Met Sinterklaas worden er aan het showroomraam Pieten en een Sinterklaas gehangen.

Alles gaat in goed overleg.

Samenwerking bevalt heel goed!

Ik raad iedereen aan om in gesprek te gaan, en samen tot passende decoraties te komen!

Ronald Groot

eigenaar, Autoservice Ronald Groot

I have been working with PINKS for countless seasons over many years and it has always been an absolute pleasure! PINKS always delivers premium and creative solutions with the timeframe suggested, even when it means they need to hustle. Their can do attitude and approachable style creates a trusted working relationship and I highly recommend the PINKS team!

Linda Clark

Retail Lab Coordinator, International Sports Brand

Team PINKS is waar je op kan vertrouwen en bouwen!

Of we nu shop in shop voor NIKE hebben ontworpen en geproduceerd (China en lokaal), NIKE retail campagnes ontworpen in de altijd te korte tijdframes…. maar toch altijd magisch op tijd uit gerold en geïnstalleerd.

Ook logistiek en contact met retailers nemen ze volledig uit handen. Van Dubai tot in het hoge Noorwegen of gewoon in Nederland.

Sales meetings hebben ze verzorgd met de decoratie en set up, Visual merchandising van winkels, VM trainingen geven of het creëren van Seasonal VM directives.

Het is een super fijn team om mee te werken, te vertrouwen, altijd op tijd, in budget, meedenkend en ziet het als een uitdaging om nog effectiever te kunnen werken. Prijs is zeker markt conform en ze zullen je nooit teleurstellen.

Meer dan 7 jaar fijn samengewerkt en kan iedereen PINKS aanbevelen.. go PINKS!

Barry van den Berg

Marketing Brand Director, International Sports Brand EMEA

PINKS verzorgt voor ons al een paar jaar de decoratie voor kerst in onze DA Drogisterij, hierdoor krijgt de winkel meteen de juiste sfeer! Ze doen dit heel vakkundig en professioneel.

Kortom wij zijn zeer tevreden over PINKS!

F. Rijkes

eigenaar, DA Rijkes

I worked closely with PINKS on retail projects over the course of the last 3 years and my experience was wonderful. The team was always approachable, optimistic and solution minded.

The management of projects was key in delivering strong executions and I had confidence and trust in the PINKS team to deliver.

The experience I had was one of transparency and trust and so would recommend PINKS to fulfill whatever the project needs are.

It has always been a pleasure to work with the PINKS team.

Alex Stoakes

Sr. Marketing manager EMEA, TOMS