0299 373 557 info@pinks.nl
Selecteer een pagina

PASSION FOR PRODUCT PRESENTATION

Pink’s Deco’s

In 1994 begon Ingrid Voorderhake autoshowrooms te decoreren. Al snel kwam de vraag om ook etalages te ontwerpen, feestjes te stylen en deze ook te decoreren. Met behulp van de technische kwaliteiten van echtgenoot Jan en zoon Sebastiaan en de grafische kwaliteit van dochter Sabine
werd Pink’s Deco’s een feit.

PINKS 

In 2007 is de naam veranderd in PINKS. PINKS bestaat uit een team van visual merchandisers, stylisten en  installatie toppers en is expert op het gebied van het presenteren van uw producten.

PINKS creëert aantrekkelijke etalages,  doordachte visual merchandising en presentatie concepten voor grote en kleine merken en bedrijven.

Wat we doen

De experts van PINKS presenteren en stylen uw producten professioneel wat zorgt voor een optimale klantervaring en omzet verhoging.

PINKS verzorgt tevens decoraties van evenementen en productpresentaties.

Onze projectmanagers verzorgen het gehele project in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Van inkoop tot realisatie en distributie, PINKS verzorgt het hele traject.

Productpresentatie en               Visual Merchandising

Professionele productpresentatie, stylen en visual merchandisen van mode, sportartikelen en overige producten, is een belangrijk onderdeel van een winkelformule.

PINKS kan dit compleet voor u verzorgen of uw bestaande team ondersteunen. Tevens verzorgen wij ook complete “shop in shop ” installaties en presentaties op maat.

Van displays tot complete productpresentaties, PINKS maakt en levert het allemaal!

Wij werken onder andere voor Nike, Unilever, Tommy Hilfiger, Björn Borg, TOMS , New Balance, Vans en Puma.

Etalages en installaties

Een etalage moet aantrekkelijk zijn en is het eerste wat een klant van uw winkel ziet. Het kan een klant doen besluiten wel of niet uw winkel binnen te stappen.

Wij verzorgen etalages en instore presentaties voor grote en kleine winkels in verschillende branches, voor zowel kleine als grote opdrachtgevers.

Presentaties in iedere gewenste stijl, ter ondersteuning van een actie, een product lancering of een beurs, wij zorgen voor de juiste sfeer!

 

 

PINKS voorziet de showroom van leuke en passende decoratie. Bij elk seizoen wordt er iets leuks neergezet om de showroom op te frissen. Met Sinterklaas en Kerst gaan we samen in overleg om iets leuk en aparts te verzinnen. Zoals afgelopen jaar hebben we samen een kerstboom van banden gemaakt
Met Sinterklaas worden er aan het showroomraam Pieten en een Sinterklaas gehangen.

Alles gaat in goed overleg.

Samenwerking bevalt heel goed!

Ik raad iedereen aan om in gesprek te gaan, en samen tot passende decoraties te komen!

Ronald Groot

eigenaar, Autoservice Ronald Groot

PINKS verzorgt voor ons al een paar jaar de decoratie voor kerst in onze DA Drogisterij, hierdoor krijgt de winkel meteen de juiste sfeer! Ze doen dit heel vakkundig en professioneel.

Kortom wij zijn zeer tevreden over PINKS!

F. Rijkes

eigenaar, DA Rijkes