0299 373 557 info@pinks.nl

PINKS is een jong en enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met alle vormen van product presentatie. Van etalages en kleine displays tot complete shop-in-shop installaties. Dit voeren wij uit voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Van ontwerp tot uitvoering en installatie, voor het gehele traject kunt u bij PINKS terecht.

De etalage is het visitekaartje van een winkel, het allereerste wat de klant tegenkomt. En daar wordt de beslissing gemaakt om de winkel binnen te gaan of niet. PINKS ontwerpt en installeert etalages, instore presentaties en decoraties. Of het nu gaat om één winkel of een grote winkelketen, PINKS zorgt altijd voor de beste kwaliteit.

Met een pop-up-shop breng je een product voor een bepaalde tijd extra onder de aandacht. Dit kan in een warenhuis of in een eigen ruimte. Omdat deze meestal maar tijdelijk bestaat wordt er vaak gebruik gemaakt van een uitgesproken design. PINKS heeft alles in huis voor het ontwerp, de realisatie én de installatie van zo’n pop-up-shop.

Met de opkomst van social media en de bijbehorende influencers, worden er steeds vaker events georganiseerd om bekendheid en publiciteit te creëren. PINKS kan hierbij de aankleding/styling verzorgen evenals de bijbehorende branding. Alles om je merk/product viral te laten gaan.

Over alles wat je ziet (en soms ruikt en/of hoort) in een winkel is nagedacht. Van het licht tot aan de indeling van de rekken en kleur van de inrichting. Alles om de mogelijke koper te verleiden iets te kopen. Dat is visual merchandising. Ons creatieve team helpt u hier graag bij, maar kan ook een bestaand team (tijdelijk) ondersteunen.