0299 373 557 info@pinks.nl

Zoals u misschien al weet verzorgt PINKS alles op het gebied van product presentaties. Denk hierbij aan shop in shops, pop-up shops, etalages, displays etc. 

Tijdens het maken van een voorstel is het soms lastig om uit te leggen aan de klant hoe je de presentatie/ruimte voor je ziet. In dat geval maakt PINKS graag een Artist’s Impression voor u! 

Wat is dit precies? Een Artist’s Impression, ook wel artistieke impressie, is een afbeelding, filmpje of model om een object of situatie af te beelden waarvan geen fotografische afbeelding bestaat. 

Voor PINKS begint met het maken van een Artist’s Impression bespreken we alle wensen van de klant. Indien nodig spreken we af op locatie om deze in te meten en foto’s te maken.
Zodra alles besproken/ingemeten is, beginnen we met het tekenen van de presentatie in de ruimte.
PINKS maakt hierbij gebruik van diverse programma’s. Denk hierbij aan Vectorworks, Cinema4D, Illustrator en Photoshop.  

Op de Artist’s Impression laten wij de verhoudingen zien die gebaseerd zijn op de menselijke maat en realiteit. Verder zijn de structuren en materialen van de presentatie ook goed zichtbaar. Om het helemaal af te maken voegen we uw product toe dat u wilt presenteren.

Na alle puntjes op de I gezet te hebben, sturen wij een briefing naar de klant met daarin de Artist’s Impressions. In deze briefing vindt je verschillende perspectieven en camera punten. De klant krijgt zo een goed beeld van de presentatie. Verder beschrijven we in de briefing welke materialen wij voorstellen en de afmetingen. De klant heeft uiteraard ook nog de kans om feedback te geven op het voorstel, dit passen we vervolgens zo snel mogelijk aan. Zodra alles akkoord is kan de productie gestart worden! 

Heeft u binnenkort een campagne of heeft u een nieuwe display nodig? PINKS helpt u graag verder om dit te realiseren! 

PUMA x Balmain 2019 @ De Bijenkorf Amsterdam