0299 373 557 info@pinks.nl
Selecteer een pagina

Gratis product presentatie of etalage, want: Nu begint het pas! ook al wordt het iedere week een BEETJE losser en zijn er wat minder corona restricties. Maar we zullen nog steeds VOORZICHTIG moeten zijn!

Maar samen staan we sterk! Vandaar dat PINKS bv een actie op touw heeft gezet om winkeliers een hart onder de riem te steken en SAMEN de nieuwe tijd met alle corona beperkingen te beginnen. Want nu begint het pas!

Winkeliers hebben het enorm zwaar en daarom is het belangrijk om LOKAAL te BLIJVEN kopen en onze economie dichtbij, daarmee te handhaven. Want lege winkelstraten, dat wil toch niemand???

PINKS, Passie voor Productpresentaties bied daarom gratis voor een periode van 2 weken een product presentatie of een etalage verzorging in onze regio Noord-Holland aan. Compleet geïnstalleerd en ook weer opgehaald.

Echt helemaal kosteloos. De medewerking van media en Socials zorgt voor onze naamsbekendheid. Zo helpen we elkaar! Geef je op via info@pinks.nl en ons team maakt een afspraak voor installatie.

Ook onze trouwe klanten vergeten we natuurlijk niet! Zij ontvangen van ons een gelijkwaardige korting op de eerstvolgende presentatie of etalage. Want PINKS kan natuurlijk niet zonder hen!!

Bernadette in Purmerend aan de Westerstraat 91 is de eerste winkelier die gebruik maakt van onze actie.

De actie loopt voorlopig door. We hopen op deze manier veel bekendheid te geven aan de winkelier en aan PINKS.