0299 373 557 info@pinks.nl

De retail wereld is continu in beweging en zeker met alle ontwikkelingen van afgelopen tijd is alles anders geworden. Winkels gingen eerst gedwongen dicht en daarna op afspraak weer open. Gelukkig zijn nu alle retailers weer gewoon open en is veel weer zoals het was.

Ook veel showrooms gingen gedeeltelijk of zelfs helemaal dicht. Nu ook deze weer open zijn is het belangrijk om kritisch te kijken naar dingen die verbeterd of verandert kunnen worden.

Pinks helpt daar heel graag bij, als een frisse wind die door uw showroom waait om alle puntjes weer op de i te zetten.

Laatst mochten wij voor PUMA de showroom in het Sports Business Center in Leusden opnieuw inrichten.

PUMA maakte zelf de nieuwe indeling met de diverse de categorieën. Aan ons om hier een samenhangend en aantrekkelijk beeld van te maken door middel van visuals en 3D-elementen.

Zo zijn er diverse wanden voorzien van een visual bijpassend bij de categorie. Vaak wand vullend en her en der zelfs doorlopend op de vloer. Op die manier wordt er (nog zonder de merchandise) al een beleving neergezet, die de bezoeker/inkoper later helpt bij het maken van bepaalde keuzes.

Door de visuals niet alleen te richten op PUMA als Sports Brand maar er ook een fashion gevoel aan te geven, heeft PINKS getracht om deze showrooms op een dynamische manier in te richten.

In bijna elke showroom is ook een 3D-element toegevoegd, vaak in de vorm van een pilaar.
Hierdoor wordt een meer ruimtelijk gevoel gecreëerd. Ook kan er op deze pilaar een product extra ge-highlight worden. Hierdoor creëer je nog meer beleving.

Alle visuals zijn gemaakt van een zelfklevend materiaal wat geen resten achterlaat bij het verwijderen. Op deze manier zijn deze aan het einde van het seizoen goed te verwijderen.
Hierdoor kan er elk seizoen/jaar een geheel andere beleving worden neer gezet.

Heeft u ook een showroom waar u hulp bij nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op via info@pinks.nl. Wij helpen u heel graag.